Retourneren

Ben je niet tevreden over het ontvangen product? Dan kun je bij EZlove B.V. binnen 14 dagen na ontvangst het artikel retourneren. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je het beste even contact zoeken met onze klantenservice.
 
Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.
 
Alle artikelen kun je bij EZlove B.V. retourneren. Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:
  • Product is onbeschadigd
Let op! De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:
 
  • Condooms (geopend)
  • Artikelen waarvan de sealingzegel is verbroken
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s indien de verpakking is geopend
  • Glijmiddelen en crèmes indien de verpakking is geopend
  • Erectiepillen die reeds gebruikt zijn
Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 60 dagen na ontvangst bij EZlove B.V. te worden gemeld. Dit kun je doen door contact op te nemen met de klantenservice.
 
Afkoelingsperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
 
EZlove B.V. vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij EZlove B.V. aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met tetrugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. EZlove B.V. gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzijn de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.